onsdag 18 december 2013

Grävmaskinen har vält

Det händer inte jättemycket, i alla fall inte jätte mycket roligt och spännande med husprojektet just nu. Så jag tänkte berätta vad som INTE händer för närvarande:

Grävmaskinen skulle ha kommit igår och börjat gräva i ordning en väg in till tomten, och förbereda tomten allmänt med att ta bort sten mm mm, samt förbereda väg ner till den blivande badplatsen.

Men den har tydligen vält på sitt nuvarande jobb... Dessutom, tydligen på ett svåråtkomligt ställe... Typiskt *2.


Det är ju inte direkt som en cykel som välter, som man bara kan ställa upp igen. Inte ens en traktor klarar jobbet, utan de var tvungna att boka in någon slags specialmaskin som får transporteras upp över halva Sverige, för att förhoppningsvis lyckas få den på fötter igen.

Segt och kostsamt gissningsvis för ägaren...

Annars är det mest pappersjobb just nu, skaffat nya kartor från Lantmäteriet med gps-kordinater, så vi kanske kan lyckas hitta fram tomtgränserna. Bokat in dag hos HTH för att rita kök. Det blir kul (läs dyrt). Öhh, vad mer... Ja förbereder och bestämmer saker som måste finnas med i bygglovet som snart skickas in. Ska hetsa på kommunen om att få ett okejat förhandsbesked. mm mm. Trista saker helt enkelt, men nödvändigt.



2 kommentarer:

  1. Men nej är det Kjell som vält? Stackars!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, sorry va segt svar, men ja det stämmer... Men han fick visst fatt på en ny som du säkert sett :)

      Radera