torsdag 16 januari 2014

Nu har vi en väg!

Då har "vi" tydligen byggt klart en väg in till tomten. En bra grej att ha. Dels för våran del så småningom, men även för lastbilarna när de väl kommer med alla grejer. Då slipper vi nämligen hyra in en lyftkran som lyfter grejerna på plats. Skönt att det är klart. Vi premiäråkte på den efter jobbet. Inte för att det var en roligare väg än någon annan väg. Till och med lite skumpigare än vanliga vägar, och kanske även lite fulare än vanliga vägar... MEN det är VÅRAN väg. :) Så nu har vi inte bara dricksvatten på G utan även en väg. Check.

Fick samtal från HTH idag. Magnus heter han som hjälpte oss när vi var nere och ritade. Han hade äntligen knåpat ihop offerten nu. Landade lägre än vad vi gissade när vi åkte därifrån. Och lägre kommer den att bli, då vi kommer plocka bort lite onödigt lulllull som "råkade slinka med" när vi var där. Skönt att inte hela husbudgeten gick åt till köket. Kan ju vara bra att ha en hundring eller två över till att fylla köket med också så småningom.

I övrigt vill jag bara skriva ner mig själv ett par hundra procent. Det är inte alls jag som är klippan i denna mastordontprocess som det är att bygga hus, som Stina framhävt mig i flera inlägg. Det är Stina som är klippan, som med sina 3h/kväll på google bildsök har gjort att vår bild klarnat för hur vi vill ha vårat hus. - Stina: Keep it up, du är bäst.

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar